Sang og musikk


Visekonsert med Ann-Iren Hansen

Prisvinnende låtskriver Ann-Iren Hansen fra Stø i Vesterålen gjør en nær og stemningsfull visekonsert under Kyststevnet i Bodø. Melodiene er fengende og oppløftende, tekstene åpner helt nye rom. Ann-Iren har en enorm tilstedeværelse på scenen. Tekstene hennes har mye rusk fra den råe yttersida av Nord-Norge, men også livbøyer av lys som opphold i vår kontrastfylte tilværelse som mennesker.  Låtene fra hennes nyeste album “Spark ifra” har truffet mange i publikum på en sånn måte at Ann-Iren har fått både takk og lovord etter konsert.

“Nu tar du på dæ jakken,
har mot i alle lomman,
kan høre seierstromman
førr du tørr drøm.”

Fra albumet “Spark ifra” 13. oktober 2023

Ann-Iren sitt forrige album “Ikkje lukk hjertet igjen” fikk strålende kritikker. «Ann-Iren Hansen er en helstøpt visekunstner» – Norsk Viseforum 2018


Sangkoret Mix

Sangkoret MIX ble stiftet i 1987, og består i dag av ca 30 sangglade damer og herrer. Det er et allsidig kor som har gjennomført mange små og store prosjekter innen ulike sjangere, og på forskjellige arenaer. Gjennom tidenes løp har koret samarbeidet med mange kjente lokale og nasjonale solister og musikere, samtidig som koret har egne solister og by på. Sangkoret MIX er et gla-kor, og de strekker seg langt for å gi publikum en best mulig opplevelse.


Følg med – det kommer flere musikalske innslag